Back
Ho Residence
NYC
Soho, Manhattan

The Ho residence has a modern rustic style with a Japanese influence. The exposed brick, white ceiling and columns and wide floor planks contribute to the modern rustic style while shoji screens and minimalistic shelving show the Japanese influence. The kitchen appliances are paneled, adding clean lines and a more minimalistic aesthetic to the space. The existing ceiling offered an opportunity for an interesting design using soffits. The design of the ceiling continues with the layout of the track lighting and the sprinkler system, while the lights add a sparkle that catch the eye. A minimalist approach was taken in the bathroom in order to express the texture of the materials; the frosted glass and the striated tile stand out as a result.  

Broadway & Grand